background image

Monica Columbeanu biografie


De cand era un copil, ea a visat sa devina un model faimos dar niciodata nu s-a gandit ca va cuceri Romania cu frumusetea sa la doar 18 ani.

Monica Gabor este in industria vestimentatiei de la 16 ani si s-a inclinat de la bun inceput spre cei mai importanti designeri vestimentari din tara.

Frumusetea lui Monica Gabor a fost descoperita si recunoscuta din timp, ea era considerata inca de la 16 ani unul dintre modelele cu potential mare de designeri locali.

Monica Columbeanu a devenit cunoscuta cu adevarat dupa ce media a aflat de relatia ei cu Irinel Columbeanu, un afacerist roman bine cunoscut datorita relatiilor sale cu femei mult mai tinere (el este cu 30 de ani mai in varsta decat Monica).

Monica Columbeanu a fost votata cea mai sexy femeie din romania, in topul FHM si a devenit Top Model Romania in 2005. Chiar daca media a considerat ca acest titlu a fost cumparat de afaceristul bogat (Irinel Columbeanu), faptele au ramas neschimbate.Dupa ce Monica a absolvit liceul in Bacau cei doi au hotarat sa se casatoreasca.

Nu numai datorita faptului ca ea este tanara si frumoasa, dar si datorita relatiei ei speciale cu Irinel Columbeanu, succesul ei a crescut in ultimul timp.

- Monica s-a mutat din Bacau la Bucuresti pantru a locui cu Irinel Columbeanu
- A promovat examenul oral la BAC cu punctaj maxim.
- Chiar daca a neglijat scoala Monica s-a descurcat destul de bine la examenele de absolvire.
- Dupa ce l-a intalnit pe Irinel Columbeanu, ea si-a facut un implant de silicon.
- In Ianuarie 2007 a nascut primul ei copil, Irina.
- fiind mereu in ochii presei a fost mereu implicata in multe scandaluri fiind acuzata si de infidelitate
-sora ei este Ramona Gabor
online counter