background image

Scandal intre Monica Columbeanu si Iulia Albu



Daca au debutat in showbiz drept cele mai bune prietene, fiind nedespartite la evenimentele mondene si alte paranghelii din lumea buna, cele doua au devenit dusmani de moarte. Nu rateaza ocazia sa se jigneasca reciproc in public, sa-si arunce sageti otravite una alteia si chiar sa se ameninte pe la televizor. S-ar parea ca Monica a fost cea care a dezgropat securea razboiului zilele trecute, iar Iulia a amenintat-o ca, daca nu inceteaza cu jignirile, va spune public lucruri nu tocmai placute pe care le stie despre ea.

Pana mai ieri, cele doua caprioare ale pasunii mioritice cu sediul central pe Dorobanti s-au mai altoit discret cu cate o nuia veninoasa, si-au mai aruncat una alteia cate o privire intunecata, dar totul se termina cu un clipit suav din gene si eram linistiti ca totul este sub control. Monica spune despre Mihai Albu ca “este prost insotit”, facand referire la Iulia, iar cea din urma considera ca nevasta lui Iri ar fi o “insotitoare proasta”. Duelul declaratiilor umple, de cateva zile, paginile ziarelor de scandal, insa parea ca s-a calmat. Nimic mai neadevarat! In prag de a-si aduce pe lume primul copil si enervata pana peste masura de situatia creata, Iulia a trecut la amenintari. Este gata-gata sa dea tot din casa si sa povesteasca vrute si nevrute, numai de ea stiute, despre Monica a lui Columbeanu. Nici tanara stapana de la Izvorani nu sta in banca ei si i se adreseaza ilustrului pantofar, Mihai Albu, intr-un stil zeflemist care l-a transformat dintr-o mata blanda intr-una care zgarie rau. S-ar parea ca Albu a avut tupeul sa afirme ca multi dintre creatorii de moda au renuntat la serviciile Monicai din cauza imaginii proaste pe care si-a creat-o in ultimul timp.

Ar fi crezut cineva ca doamna Columbeanu va lasa aceast moment sa treaca nebagat in seama? Ei bine, nu! “Cum sa-i raspund unuia ca Albu? El plange dupa sutele de milioane pe care le lua de la noi. Oricum, e prost insotit…”, a ripostat Monica. Nici nu a avut nevoie de mai multe comentarii, pentru ca a dezlantuit razboiul. Iulia a sarit in apararea sotului sau si a jignit-o grav pe nevasta lui Iri: “Probabil Monica stie mai multe despre ce inseamna o buna insotitoare, chiar inainte de a-l cunoaste pe Irinel. Cred ca e mai bine sa fii prost insotit decat sa fii insotit de o proasta”, facand o paralela intre bagajul de studii pe care il are sotul ei si cel detinut de Moni, care, in conceptia ei, se afla pe un nivel inferior.
online counter