background image

Voicu Panzaru despre Monica Columbeanu


Voicu Panzaru sau Ricky Martin, cum i se mai spune, a devenit celebru ca şofer al Monicăi Columbeanu. Recent, tanărul a decis să demisioneze şi să devină model, în prezent lucrând pentru Cătălin Botezatu. În ciuda faptului că e un tip discret, fostul şofer a acceptat să vorbească despre perioada în care a lucrat pentru soţia lui Irinel Columbeanu.

"Orice tânăr are nişte visuri şi porneşte de undeva de jos pentru a ajunge în final acolo unde îşi doreşte. Nu am ascuns niciodată faptul că am pornit de la a fi un simplu şofer pe TIR în Italia, unde am muncit şi câte 24 de ore, numai din dorinţa de a strânge nişte bani. Pasiunea pentru maşini a fost şi cea care m-a determinat să muncesc atâţia ani în străinătate, tocmai în ideea de a-mi cumpăra una, şi spun asta pentru a spulbera orice speculaţie că mi-aş fi cumpărat maşina de pe urma jobului pe care l-am avut la Monica. Am plecat de la doamna Columbeanu pentru că nu mai aveam deloc timp pentru mine şi pentru noua mea pasiune: modellingul.

Doamna Columbeanu e o femeie pe care o respect pentru statutul pe care îl are. Am avut cu ea o colaborare extrem de decentă, bazată pe profesionalism. Cu doamna Columbeanu se lucrează ca şi cu oricare alt şef, care, normal, poate avea zile bune şi mai puţin bune, dar pe care eu, ca subaltern, le-am luat ca atare. Contrar tuturor aparenţelor, chiar şi bârfelor, doamna Columbeanu are o parte umană, pe care puţini o pot vedea. Are simţul umorului, lucru care mă făcea să mă simt relaxat. Nu m-a tratat cu aroganţă, ca pe un simplu angajat, deşi ar fi putut să o facă."
online counter