background image

Monica a defilat în bikini




Agitaţie mare în clubul Wish din Mamaia. Cele mai cunoscute manechine, dar şi vedete cu notorietate, precum Monica Columbeanu şi Gina Pistol, au defilat, sâmbătă, în lenjerie intimă incitantă!

Are un soţ miliardar, dar asta n-a contat atunci când a fost chemată la o prezentare de modă pe Litoral, într-un club plin ochi de turişti. Monica Columbeanu şi-a lăsat Bentley-ul acasă şi a plecat din Bucureşti spre Mamaia, sâmbătă, cu noaptea în cap, împreună cu Gina Pistol şi cu Laurette.

Ajunse la Mamaia, fetele s-au cazat, iar Monica a preferat să-şi petreacă toată ziua în camera de hotel, dormind, în timp ce colegele sale au ieşit la pljă şi la plimbare, prin staţiune. Show-ul de modă semnat Carmen Englizian a început în jurul orei două noaptea, când clubul Wish era deja neîncăpător pentru curioşii dornici să le vadă pe frumuseţile patriei defilând.

După linia de rochii de seară, a urmat cea de lenjerie intimă, Passion du Brasil, iar surpriza a fost prezenţa pe podium a Monicăi Columbeanu. După o pauză îndelungată, soţia lui Iri a defilat într-o costumaţie incitantă, compusă din bikini şi corset, afişând o siluetă de invidiat.

“ E sexoasă rău Columbeanca”, îşi dădeau coate câţiva adolescenţi care o sorbeau din priviri pe Moni. Alături de ea au mai încins atmosfera în club câteva foste vedete Playboy, precum Gina Pistol, Andreea Spătaru, Oana Bercaru şi Daniela Crudu, ale căror forme voluptuoase au stârnit gânduri necurate în minţile bărbaţilor din public.
online counter